Nederlanse Site

proclem ned

Welkom bij Rehoboth Evangelische Kerk van Alle Naties – (REKAN)

Rehoboth Evangelische Kerk van Alle Naties (REKAN) zet een poging om de kerk die van plan te zijn als een multiraciale, meertalige en multiculturele gemeenschap van het geloof geworden. Wij zijn van mening dat elke traditie, elke natie, en elke culturele verscheidenheid zijn eigen rijkdom, en op basis van deze grond, wordt de kerk opgericht om deze diversiteit te vangen en het opbouwen van een gemeenschappelijke aanbidden plek voor iedereen.

Bijbelse mandaat en gemeenschappelijke gronden

“… want mijn tempel zal ‘Huis van gebed voor iedereen’ worden genoemd.” (Jesaja 56: 7)

“Ga er daarom op uit om alle volken tot mijn leerlingen te maken …,” (Mattheüs 28:19)

“Op de pinksterdag waren zij  allemaal bij elkaar gekomen…” (Handelingen 2: 1)